Juniorbedden

Als je op zoek bent naar een boxspring voor je kind en je wilt hier niet te veel geld aan kwijt zijn dan ben je op deze website aan het juiste adres. Hier vind je uiteenlopende soorten boxspring juniorbedden die dus ideaal zijn voor jouw kind. Tot ongeveer een jaar of 2 zal jouw kind waarschijnlijk in een box slapen, daarna groeit je kindje hard en wordt het tijd om naar een andere optie te gaan kijken. Bespreek eens met je kind wat hij of zij graag wilt. Je kunt dan samen op deze website naar de verschillende soorten juniorbedden kijken die je hier voor een fijne prijs kunt kopen. De bedden zijn qua formaat ideaal voor jouw kind. Kinderen vinden het heel stoer wanneer zij hun eerste eigen “echte” bed krijgen. Wanneer je echter meteen voor een boxspring kiest die de volwassen maat heeft dan zal deze veel te groot zijn voor je kind. Wanneer je kiest voor een van onze juniorbedden maak je een goede keuze voor je kindje waar hij of zij heel blij mee zal zijn.

Het eerste eigen bed voor je kind

Afhankelijk van hoe snel jouw kindje groeit koop je op een bepaalde leeftijd een juniorbed. Meestal is dit dus rond de tweede levensjaar, maar het kan zo zijn dat het al eerder of misschien pas later nodig is. Hierin kun jij als ouder de beste beslissing maken. Naast dat de junior boxspring bedden een aangepast formaat hebben voor het matras zitten er ook andere voordelen aan. Als jij zelf ook een boxspring hebt dan vind je het vast heel prettig dat het bed zo hoog is. Dit maakt het een stuk makkelijker om in en uit bed te stappen. Voor je kind is dit natuurlijk nog te hoog. De juniorbedden zijn dan ook in hoogte aangepast zodat jouw kind er makkelijk zelf in en uit kan komen.

De boxspring in verschillende kleuren en maten

Net als bij de versie voor volwassenen kun je bij deze boxsprings kiezen uit verschillende kleuren en maten. Je kindje kan zijn of haar eerste echte bed dus zelf uitkiezen uit een groot aantal opties die hier op de website worden aangeboden. Met verschillende motieven en uiteraard kleuren zit er altijd wel een juniorbed tussen waar jouw kindje blij van wordt. Wil jij weten welke goedkope modellen we op dit moment op voorraad hebben? Kom langs in de showroom!