Bedbodems

bedbodemsGoede bedbodems zijn van groot belang wanneer het aankomt op een prettige nachtrust. Hoewel het natuurlijk de totale boxspring combinatie van matras en bedbodem is die bepaald hoe comfortabel je slaapt heeft de bedbodem wel een synergetische werking aan het matras. Het versterkt namelijk de belangrijkste eigenschappen van het betreffende matras. De bedbodem bepaald dus als het ware het karakter van de boxspring. Hoe goed ondersteund het bed, hoe is de demping en hoe hoog is het bed.

Er zijn enorm veel verschillende bedbodems die je kan bestellen. Wees je er in ieder geval altijd op bedacht dat je een bijpassende set poten aanschaft wanneer je de bedbodem koopt. Het is natuurlijk bijzonder jammer wanneer kleur of formaat totaal niet bij elkaar past. Mocht je wat extra budget tot je beschikking hebben dan kan ik je een elektrische bedbodem beslist aanraden. Het is een investering.. maar wat een uitvinding! Je kan heerlijk rechtop zitten of je benen net iets hoger plaatsen.

De bedbodem van een boxspring is over het algemeen redelijk eenvoudig. Pootjes en een vlakke bodem en that’s it. De demping van een boxspring komt voornamelijk uit het enorm dikke matras en het topmatras.